fbpx Skip to main content

O Νίκος Παπαθανάσης, Αν. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, συμμετείχε στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε η Διοίκηση της Eurobank για την ενημέρωση των επιχειρήσεων γύρω από το νέο Αναπτυξιακό Νόμο, που εισάγεται στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Παπαθανάσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

“Το σχέδιο του νέου Αναπτυξιακού Νόμου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της Κυβέρνησης προς την ισχυρή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο που προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα και τον ανταγωνισμό, αντιμετωπίζοντας όλες τις σύγχρονες προκλήσεις. Με νέα θεματικά καθεστώτα και κίνητρα, δίνουμε ισχυρή ώθηση στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ώστε να υλοποιήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τα επενδυτικά τους σχέδια σε ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων.

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος θα συμβάλλει καθοριστικά στο μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας, σύμφωνα με τις επιταγές του ψηφιακού μετασχηματισμού, της πράσινης μετάβασης και των νέων τεχνολογιών. Σε συνδυασμό με την επιπλέον επιτάχυνση των διαδικασιών, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τα προσαυξημένα ποσοστά του νέου Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, η Ελλάδα είναι πανέτοιμη για το επενδυτικό άλμα.

Συγχαρητήρια στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της EUROBANK κ.Καραβία και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Αθανασόπουλο για την πρωτοβουλία, καθώς η στήριξη της επιχειρηματικότητας βοηθά στην ισχυρή ανάπτυξη που σχεδιάζουμε για την Ελλάδα.”