fbpx Skip to main content

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, συναντήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δημήτριο Δημητρίου και τα μέλη του Δ.Σ., ενώ την Τρίτη το πρωί επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη, καθώς και επιχειρήσεις του Ν. Ιωαννίνων: τη ΝATECH FINANCIAL SOFTWARE, το ΚΕΠΑΒΙ και τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε αντίστοιχα:

Στα Γιάννενα, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δημητρίου συζητήσαμε, μεταξύ των άλλων, την αύξηση των πόρων για δράσεις ενίσχυσης εξωστρέφειας καθώς και αυτής των μικρών μεταποιητικών μονάδων. Η ανάπτυξη απαιτεί σταθερή και μεθοδική δουλειά.

Με τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη στο γραφείο του συζητήσαμε, μεταξύ των άλλων, για το πλάνο ανάπτυξης του Κέντρου Υψηλής Τεχνολογίας στα Γιάννενα. Ό,τι λέει ο κ. Καχριμάνης το κάνει πράξη. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στηρίζει κάθε του προσπάθεια. “

Με τον Βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Γιώργο Αμυρά και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριο Δημητρίου επισκεφτήκαμε τη NatechSA. Η εταιρεία έχει απίστευτη δύναμη εξωστρέφειας και οφείλουμε ως Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων να είμαστε στο πλευρό όλων των εξωστρεφών επιχειρήσεων.

Επισκέφτηκα την ΔΩΔΩΝΗ στα Γιάννενα, μια από τις κορυφαίες εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων. Η ποιότητα των προϊόντων μας ΠΟΠ είναι κορυφαία.

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και να δω τον τρόπο παραγωγής κομψοτεχνημάτων αργυροχοΐας στο Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων ΚΕΠΑΒΙ. Υποχρέωση μας να στηρίξουμε τη μεταλαμπάδευση της παραδοσιακής τέχνης στη νέα γενιά.