fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε την Ρόδο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, μαζί με τους βουλευτές Δωδεκανήσου κα. Μίκα Ιατρίδη, κ. Μάνο Κόνσολα και κ. Βασίλη Υψηλάντη, τον Διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, κ. Ορέστη Καβαλάκη και τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων, κ. Ανδρέα Καρασαρίνη, συναντήθηκαν και συζήτησαν για αναπτυξιακά θέματα με τον Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο Β’, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και στη Νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ.

Στην συνέχεια της περιοδείας του στη Ρόδο, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είχε τη χαρά να επισκεφθεί το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, το οποίο ανακατασκευάζεται με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακολούθησε μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες, για να καταλήξει στη μονάδα παραγωγής “Μελισσοκομική Δωδεκανήσου”. Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία ανέπτυξε εργαστήριο μελιού και εφάρμοσε σύγχρονα πιστοποιημένα συστήματα ποιότητας στην εμφιάλωση & συσκευασία των διαφόρων ποικιλιών μελιού της Δωδεκανήσου. Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει και ένα εξαιρετικό μουσείο μελιού με μεγάλη επισκεψιμότητα και απο σχολεία.

“Η περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου στηρίζεται με σημαντικούς πόρους που προέρχονται απο Ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμες γιατί σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας λαμβάνονται στην ΕΕ, δίνουμε φωνή σε όλους τους συμπολίτες μας που αξιοποιούν τους ευρωπαϊκούς πόρους και δημιουργούν πρωτοπόρες και καινοτόμες μονάδες, οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν θέσεις εργασίας για το εργατικό δυναμικό της περιοχής. Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με την ψήφο μας, ενδυναμώνουμε τη φωνή του Κυριακού Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.