fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, κ. Νίκος Παπαθανάσης, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του έργου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

“Αυτή την τετραετία στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με μεταρρυθμίσεις, απλοποιήσεις και επιταχύνσεις δημιουργήσαμε ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον. Πετύχαμε μια δυναμική ανάπτυξη, ρεκόρ εξαγωγών και ρεκόρ άμεσων ξένων επενδύσεων. Εγκρίναμε 36 νέες στρατηγικές επενδύσεις άνω των 8,2 δισ, τριπλασιάσαμε τις εγκρίσεις των έργων ΣΔΙΤ και αυξήσαμε τις υπαγωγές στον Αναπτυξιακό Νόμο ετησίως κατά 282%.

Νιώθω τυχερός και συνάμα υπερήφανος που συνεργάστηκα με τον Υπουργό και φίλο μου Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και με όλη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και φυσικά με την ομάδα των συνεργατών μου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει στους υπαλλήλους του Υπουργείου που στάθηκαν αρωγοί στη μεγάλη μας προσπάθεια.

Στηρίζουμε δυναμικά τις επενδύσεις γιατί χάρη σε αυτές οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βρίσκουν δουλειά.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια νέα Ελλάδα, που παράγει και δημιουργεί.”