fbpx Skip to main content

Στον Πύργο ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο και τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. κ. Αθανάσιο και συζήτησε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Στη συνέχεια, συμμετείχε σε σύσκεψη του Επιμελητηρίου Ηλείας, παρουσία των βουλευτών μας κ.Αυγερινοπούλου και κ. Νικολακόπουλου καθώς και της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηλείας, μαζί με τον ΓΓ Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Λεωνίδα Χριστόπουλο.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει πολλά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Πύργο αλλά και ευρύτερα τον Νόμο Ηλείας.

“Η Κυβέρνηση απλοποιώντας τις διαδικασίες και παρέχοντας χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, του ΕΣΠΑ 2021-2027 και του Ταμείου Ανάκαμψης δημιουργεί πολλαπλές δυνατότητες στον επιχειρηματικό κόσμο της Ηλείας. Δυνατότητες που, σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα υποδομών που προχωρούν στην περιοχή όπως ο νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρας-Πύργου, μπορούν να προσφέρουν σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας με κίνητρα για την δημιουργία περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας.”