fbpx Skip to main content

Ο Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρευρέθηκε στο 23ο Capital Link Invest in Greece Forum στη Νέα Υόρκη. Με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και επιτελείο της ΕΕΣΥΠ, με επικεφαλής τους Διευθύνοντες Συμβούλους των ΕΕΣΥΠ και ΤΑΙΠΕΔ, κ.κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και Δημήτρη Πολίτη, όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους αμερικανικών επιχειρήσεων. Κατά την ομιλία του στο 23ο Capital Link Invest in Greece Forum, ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στα επενδυτικά κίνητρα που έχει θεσπίσει μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του:

“Η μεταρρυθμιστική πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί για τους επενδυτές την εγγύηση για να εγκατασταθούν και να επιχειρήσουν στην πατρίδα μας, δημιουργώντας εξαιρετικές θέσεις εργασίας. Το ενδιαφέρον των αμερικανικών εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα του φιλοεπενδυτικού κλίματος που καλλιέργησε η κυβέρνηση.”

Στο πλαίσιο του φόρουμ ο κ. Νίκος Παπαθανάσης είχε την χαρά να συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά και τον νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνη ενώ βραβεύτηκε ο κ. Άλεξ Φωτακίδης της CVC Capital Partners για την συμβολή του στην ενεργή επενδυτική συμμετοχή της εταιρείας στην Ελλάδα.