fbpx Skip to main content

Ο Νίκος Παπαθανάσης στο ethnos.gr: Θα επουλωθεί κάθε τραύμα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρεται στον νέο αναπτυξιακό νόμο, σημειώνοντας πως θα αποτελέσει «έναν από τους σημαντικότερους επιταχυντές της ελληνικής οικονομίας»

Στην επόμενη ημέρα της οικονομίας αλλά και στη «μάχη» ενάντια  την πανδημία του κορονοϊού αναφέρεται σε συνέντευξη του στο ethnos.gr ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Όσον αφορά στις πυρκαγιές σημειώνει πως η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να επουλωθούν τα τραύματα που αυτές προκάλεσαν.

Αναφορικά με την πανδημία ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τονίζει πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα σε ανεύθυνες συμπεριφορές. Προσθέτει επίσης πως το υπουργείο έχει και βασικά και εναλλακτικά σχέδια και όλα εξαρτώνται από την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων και του εμβολιασμού. powered by Rubicon Project

Παράλληλα ο Ν. Παπαθανάσης αναφέρεται στον νέο αναπτυξιακό νόμο, σημειώνοντας πως θα αποτελέσει «έναν από τους σημαντικότερους επιταχυντές της ελληνικής οικονομίας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

https://www.ethnos.gr/politiki/170995_nikos-papathanasis-sto-ethnosgr-tha-epoylothei-kathe-trayma-poy-prokalesan-oi