fbpx Skip to main content

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση στον Alpha 989 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τους δημοσιογράφους κ. Τάκη Χατζή και κ. Δήμο Βερύκιο.

Ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις διευκρινήσεις που αναμένεται να δοθούν άμεσα σχετικά με τα μέτρα.

«Οτιδήποτε χρειαστεί περαιτέρω ερμηνεία θα δοθεί. Ό,τι δεν έχει ερμηνευτεί θα ερμηνευτεί. Οι διαδικασίες θα είναι οι ίδιες με τον Μάρτιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που αποφασίστηκαν εξαιτίας του δεύτερου lockdown που επιβάλλεται από το Σάββατο στη χώρα.

«Θα είναι δύσκολα για τις μικρές επιχειρήσεις όμως γι αυτό τα μέτρα ανακοινώθηκαν αμέσως. Είναι 3,3 δις μέτρα», σχολίασε και συνέχισε:

«Πρώτα από όλα να πω ότι οι γιατροί δίνουν την καλύτερη επιστημονική άποψη, όμως ο πρωθυπουργός είναι αυτός που αποφασίζει. Σε αυτή τη διαδικασία, η πολιτική απόφαση πρέπει να εφαρμοστεί στο τέλος. Όμως αμέσως η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα μέτρα στήριξης. Έχουμε μέτρα που είναι διαφορετικά, έχουμε δώσει παραπάνω ρευστότητα από το προηγούμενο διάστημα και δεν θα σταματήσουμε εδώ».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Alpha989 · ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ στον Δήμο Βερύκιο & Τάκη Χατζή 06-11-20