fbpx Skip to main content
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε στις 14/11/2019 δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του νομού Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Παπαθανάσης επισκέφθηκε κατά σειρά τους Μύλους Θράκης Α.Ε., την Dasteri Α.Ε. και την Πρίσμα Ηλεκτρονικά Α.Ε., στο νομό Έβρου, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επιχειρηματίες και διοικητικά στελέχη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε δηλώσεις του επεσήμανε:

Επισκέφτηκα στον Έβρο μια σπουδαία βιομηχανία που διοικεί η κα Ουζουνοπούλου. Η “ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ” είναι υπόδειγμα βιομηχανίας και τιμά την περιοχή. Έχουμε εντολή από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ακούμε τα προβλήματα στην πηγή τους, μέσα στα εργοστάσια.

Επίσκεψη στη βιομηχανία “Μύλοι Θράκης”

Η εταιρεία “DASTERI” της οικ. Δαστερίδη στον Έβρο κάνει εξαγωγές σε 50 χώρες. Κατά την επίσκεψή μου εκεί, συζητήσαμε για τα προβλήματα των βιομηχανιών της Θράκης. Η εταιρεία με καινοτομία, εξωστρέφεια και νέες επενδύσεις στηρίζει την ισχυρή ανάπτυξη που θέλουμε.

Επίσκεψη στην εταιρία “Dasteri”

Επισκέφτηκα στην Αλεξανδρούπολη την εταιρεία που τιμήθηκε με χρυσό βραβείο από τη CERN. H PRISMA στηρίζει τις επιτυχίες της στην έρευνα και ανάπτυξη. Η σύνδεση της έρευνας με τη βιομηχανία είναι στο επίκεντρο της πολιτικής του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επίσκεψη στην “Πρίσμα Ηλεκτρονικά”