fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Βουλευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε τη Μεταμόρφωση. Συναντήθηκε με τον εξαιρετικό Δήμαρχο κ. Στράτο Σαραούδα και στη συνέχεια με τον π. Σωτήριο Αλεβιζάκη, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, όπου και ενημερώθηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Raymetrics, μια καινοτόμα εταιρεία η οποία – μέσω της τεχνολογίας και του λογισμικού που έχει αναπτύξει – στοχεύει στην αντιμετώπιση περίπλοκων περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Τέλος, μαζί με τον Πρόεδρο, κ. Σωτήρη Κωνσταντακόπουλο, μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο., τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεταμόρφωσης, Σπύρο Γιαννακάκη και φίλους της παράταξης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

“Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη: «Όχι στους νέους πειραματισμούς, όχι στις νέες περιπέτειες, όχι στα πισωγυρίσματα». Βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.