fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Βουλευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών κ. Νίκος Παπαθανάσης, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μπελεγράτη και μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αμαρουσίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τον Δήμο.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Μαρούδα, όπου τον ενημέρωσε για θέματα με κοινωνικό πρόσημο της ενορίας.

Ο κ. Παπαθανάσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει στην αγορά πολλούς συμπολίτες του, επιχειρηματίες της περιοχής και να συζητήσει για κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια της περιοδείας στο Μαρούσι, ο κ. Παπαθανάσης επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα ΚΥ το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος της πρωτοβάθμιας φροντίδας των βορείων προαστίων.

Συνεχάρει τη Διευθύντρια κα. Μαρία Γώγου, την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Κορίνα Λιούτα και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που παρείχαν τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και για τις υπηρεσίες που παρέχουν σήμερα στους συμπολίτες μας.

“Η ψήφος της 9ης Ιουνίου έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον των διεκδικήσεων μας για προγράμματα κοινωνικής συνοχής αλλά και στήριξης της επιχειρηματικότητας. Γι’ αυτό στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για τη σταθερότητα, για την πρόοδο και για την ανάπτυξη.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια δυνατή φωνή στην Ευρώπη! Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία!”