fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, πραγματοποίησε περιοδεία στην Ημαθία, μαζί με τους βουλευτές Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, κ. Τάσο Μπαρτζώκα και κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον βουλευτή Πέλλας, κ. Λάκη Βασιλειάδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Σταύρο Γιανναβαρτζή, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη. Συζήτησαν γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τα ευρωπαϊκά προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.

Έπειτα επισκέφθηκαν την εταιρεία “Βεζύρογλου”. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία μετράει πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στον χώρο των φρέσκων λαχανικών. Σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί, απασχολώντας 99 εργαζόμενους και έχει λάβει στήριξη από αναπτυξιακά προγράμματα.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Μπίκα και μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας όπου συζήτησαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που στηρίζουν τις επιχειρήσεις στην ανάπτυξή τους.

Η περιοδεία στην Ημαθία συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, στο Πολυκεντρικό Μουσείο Βεργίνας και στο Ανάκτορο των Αιγών.

“Οι ευρωπαϊκοί πόροι βρίσκονται στο επίκεντρο της περιφερειακής ανάπτυξης. Το Νοσοκομείο Βέροιας ανακαινίζεται και εκσυγχρονίζεται με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ ενώ το Ανάκτορο των Αιγών και το Πολυκεντρικό Μουσείο αναστηλώνονται, συντηρούνται και αναβαθμίζονται μέσω ΕΣΠΑ”, δήλωσε σχετικά ο κ. Παπαθανάσης.

Στις 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέπειας και συνέχειας.

Στις 9 Ιουνίου ενδυναμώνουμε ακόμη περισσότερο την φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρώπη.