fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, παρέδωσε μαζί με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τους Υφυπουργούς Χρίστο Δήμα και Γιάννη Τσακίρη τη σκυτάλη του Υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων στην Υπηρεσιακή Υπουργό κα Ελένη Λουρή.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Η συγκίνηση και η χαρά μας ήταν ιδιαίτερη διότι κατα τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων αυτών χρόνων μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φιλικό στην επιχειρηματικότητα και να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα με πολλές νέες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας. Παρά τις πολυεπίπεδες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, η χώρα μας πέτυχε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τον μέσο όρο της Ευρώπης ενώ κατάφερε να γίνει πόλος έλξης διεθνών κι εγχώριων επενδυτών, θέτοντας με τον τρόπο αυτό τις βάσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Πίσω από τα επιτεύγματα των αριθμών βέβαια, κρύβονται οι άνθρωποι. Τα ικανά στελέχη του Υπουργείου, οι συνεργάτες μας, οι Γενικοί Γραμματείς που όλοι δούλεψαν αποτελεσματικά και βεβαίως ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μας ενέπνευσε όλους με την εργατικότητά του και το ομαδικό του πνεύμα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους αλλά κυρίως τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Πάμε δυνατά για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας στους συμπολίτες μας έτσι ώστε στις εκλογές στις 25 Ιουνίου να επισφραγιστεί η επιθυμία των πολιτών για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.”

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του απολογισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων εδώ.