fbpx Skip to main content

“Ως Νέα Δημοκρατία, ζητάμε ισχυρή εντολή για να σχηματίσουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, ικανή να στηρίξει την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας. Κάτι που θέτουν ως προαπαιτούμενο και οι επενδυτές που σκέφτονται να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα.

Αποδείξαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι μπορούμε να αλλάξουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, να ενισχύσουμε την οικονομία, να πολλαπλασιάσουμε την ανάπτυξη, να φέρουμε ξένες επενδύσεις.

Αποδείξαμε ότι είμαστε μια κυβέρνηση αποτελεσματική, που παίρνει γρήγορα αποφάσεις, αντιμετωπίζει την όποια κρίση και χαίρει τον σεβασμό της διεθνούς κοινότητας.

Για την επόμενη τετραετία έχουμε και πάλι το πιο καθαρό πρόγραμμα, χαρτογραφημένο για κάθε τομέα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και πλήρως κοστολογημένο, χωρίς να εκτροχιάζει τα ήδη κεκτημένα.

Δεν πιστεύουμε στην δημιουργική ασάφεια, αλλά σε μια καθαρή λύση. Γι’ αυτό και ζητάμε σαφή εντολή διακυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.”

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιου Βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκου Παπαθανάση, στο CΝΝ Greece στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.