fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε σήμερα το Χαλάνδρι.

Πρώτος σταθμός η λαϊκή αγορά Χαλανδρίου, όπου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη συνομίλησε με παραγωγούς και συμπολίτες μας. «Οι λαϊκές προσφέρουν πάντα φρέσκα προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό σε πολύ καλές τιμές».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος, Αστυνόμο Β’ Κραβαρίτη Ιωάννη και τον Διευθυντή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Β’ Χαράλαμπο Χαραλάμπους για την καθημερινή λειτουργία και τα θέματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζουν στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού της ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στο Συντονιστικό Κέντρο Δασοπυρόσβεσης Χαλανδρίου κι ενημερώθηκε από τον Πύραρχο κ. Νικόλαο Κούρο και τα στελέχη της Πυροσβεστικής για την επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου αλλά και για την εντατική προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

“Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας που καθημερινά δίνουν μικρές και μεγάλες μάχες για την ασφάλειά όλων μας.”