fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη τον δήμο Μεταμόρφωσης.

Βρεθήκαμε με δημότες και επισκεφθήκαμε δύο επιτυχημένες στον κλάδο τους επιχειρήσεις: το παντοπωλείο Κοταράδικο-Αφοί Ζόμπολα που εμπορεύεται παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και κρασιά και την εταιρεία Attrattivo, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον κλάδο της γυναικείας ένδυσης με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια, με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ.Στράτο Σαραούδα συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Επιθεωρήσαμε τις εργασίες που γίνονται για την διάνοιξη της οδού Χαλκιδικής και περάσαμε από το Δημοτικό Κολυμβητήριο, όπου με τις πρόσφατες εργασίες δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικός χώρος για όλους τους δημότες.

Η Μεταμόρφωση αναβαθμίζεται και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ.Σαραούδα για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στον Δήμο.