fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε τη Λαμία, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μαζί με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου συναντήθηκαν με παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια, τις ευκαιρίες που δημιουργεί για τις επιχειρήσεις ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος και τα νέα καθεστώτα που αναμένεται να προκηρυχθούν προσεχώς, αλλά και τις συντονισμένες προσπάθειες της Κυβέρνησης για την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στη συνέχεια, με τον Πρωθυπουργό και ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο, παρουσιάσαν το Αναπτυξιακό Σχέδιο για την Στερεά Ελλάδα του 2030 που περιλαμβάνει 540 έργα πνοής.


“Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα της προοπτικής, για την Ελλάδα που μας αξίζει.”