fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε σήμερα, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Κρήτη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οργανώθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου διευρυμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή μεγάλου κυβερνητικού κλιμακίου και εκπροσώπων των παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διευρυμένη σύσκεψη προχώρησε σε έναν απολογισμό των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν αλλά και των μέτρων που υιοθετήθηκαν στα τριάμισι χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την στήριξη και την ανάπτυξη της Κρήτης. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το σχέδιο της κυβέρνησης για την Κρήτη του 2030.

Κατά την ομιλία του ο κ. Παπαθανάσης, επεσήμανε ότι:

“Παρά τις πολυεπίπεδες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους φορείς, στηρίξαμε τις επιχειρήσεις. Βασικό μας μέλημα είναι η στήριξη της Περιφέρειας και η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας. Μιας αναπτυξιακής πορείας που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας αλλά και καλύτερες προϋποθέσεις για όλους.”