fbpx Skip to main content

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Παπαθανάσης, παρευρέθηκε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά.

Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η κάρτα αγορών ξεκινά 1η Φεβρουαρίου και μια τετραμελής οικογένεια θα έχει μηνιαίο όφελος 52 ευρώ. Αντίθετα αν μειώναμε το ΦΠΑ το όφελος θα ήταν μόλις 36 ευρώ, χωρίς να είναι βέβαιο ότι η μείωση θα περάσει στον τελικό καταναλωτή.

Με το νομοσχέδιο για το phishing ερχόμαστε να βάλουμε μια πρόσθετη δικλείδα ασφαλείας για να προστατέψουμε τον καταναλωτή σε περιπτώσεις κυβερνοαπάτης.

Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας. Οι στόχοι της νέας τετραετίας είναι καλύτεροι μισθοί, φθηνότερη στέγη, ειδικά για τους νέους και τα νέα ζευγάρια και ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.”

Ολόκληρο το βίντεο από την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιου Βουλευτή στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκου Παπαθανάση, στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά.