fbpx Skip to main content

Επισκέφθηκα σήμερα τη Φλώρινα στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο και το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή ΝΔ Φλώρινας κ.Γιάννη Αντωνιάδη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργο Κασαπίδη, τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ.Πελοπίδα Καλλίρη και τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ κ.Γιάννη Μπούκη, συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ.Βασίλη Γιαννάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ.Σωτήρη Βόσδου και τους Προέδρους των Κοινοτήτων Αχλάδας κ.Πέτρο Αντωνιάδη και Βαλτονέρων κ.Κώστα Μελισσανίδη.

Οι συζητήσεις μας επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη του Νομού Φλώρινας αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου αλλά και των συνολικών κινήτρων που εξασφαλίσαμε για τις περιοχές μετάβασης μετά την έγκριση των εδαφικών σχεδίων και του Προγράμματος ΕΣΠΑ-ΔΑΜ.

Επίσης, επισκέφθηκα και τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας όπου συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ.Νίκο Ευαγγέλου, φίλους και μέλη της ΝΔ όπου συζητήσαμε για την αναπτυξιακή δυναμική της Φλώρινας.

Στη συνέχεια, βρέθηκα στις εγκαταστάσεις του έργου φυσικού αερίου όπου ενημερώθηκα για την πρόοδο των εργασιών.

Επίσκεψη στη Φλώρινα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης